SKB: Stig Björne utsedd till VD för SKB Näringslivsutveckling

SKB skriver: Stig Björne utsedd till vd för SKB Näringslivsutveckling AB

”Som en del av det avtal om mervärden som tidigare i år tecknades mellan SKB, våra ägare samt Oskarshamns och Östhammars kommun, har vi bildat dotterbolaget SKB Näringslivsutveckling AB. Stig Björne har utsetts till vd för det nya bolaget.”

”Jag är glad över att vi har kunnat hitta en lösning där Stig, med sin gedigna erfarenhet och stora kontaktnät i båda kommunerna, kan kombinera rollen som vd i SKB Näringslivsutveckling AB med en roll som ansvarig för mervärdesarbetet inom SKB.”

Läs mer på SKBNU.se

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.