Stig Björne intervjuades vid tillträdet som VD på SKB Näringslivsutveckling

Stig Björne utsedd till VD för SKB Näringslivsutveckling AB

Som en del av ett avtal som tidigare i år tecknats mellan SKB, ägarna samt Oskarshamns och Östhammars kommun, har dotterbolaget SKB Näringslivsutveckling AB bildats. Stig Björne blir VD för det nya bolaget.

”Det känns ansvarsfullt att få hantera mervärdesprogrammet och en spännande utmaning att skapa tillväxt och goda verksamhetsmiljöer i de två kommuner där SKB och SKB:s ägare verkar. Jag ser också fram emot ett fortsatt gott samarbete med våra medparter i båda kommunerna.”

Läs mer på SKBNU.se

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.