Teknisk analys på di.se – David Myslinski

David Myslinski på Dagens Industri skriver om teknisk analys. Myslinski menar att en kännbar rekyl väntar och att tisdagens börsnedgång blev oväntat våldsam och i ett slag har börsen ändrat karaktär så det gäller att anpassa sig till en ny situation.

Stockholmsbörsens fall på drygt 3,6% under tisdagen menar han, präglar den senaste veckans utveckling, då den föregicks av en lateral utveckling. Nedgången skedde under hög omsättning och var den största sedan 1 november 2011. Risken är nu hög att kursrörelserna på börsen framöver kränger än mer.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.